joi, 21 aprilie 2011

Siteuri PTC(Pay To Click)

    Am tot cautat pe net metode de a face bani si am gasit siteurile PTC. Daca stai singur sa dai clickuri nu merita,dar daca aduni cativa refferali eu zic ca poti castiga destul de bine la cat efort depui.Problema este ca trebuie sa gasesti mai multi refferali.

   Cum functioneaza aceste siteuri?
 Trebuie sa te inregistrezi,sa tastezi username-ul si parola si intri pe pagina " View Ads" sau pe unele siteuri "Advertising".Dupa ce ai intrat pe pagina trebuie sa dai click pe reclame,dupa care va aparea un cronometru care arata cat timp trebuie sa stai pe pagina.Dupa ce dispare cronometrul va trebui sa introduci codul care va aparea in un patrat.

    Cat pot sa castig?
In general se plateste cu 0.01$/click si 0.005$/click pentru refferal.
Daca ai 100 refferali care dau click pe 15 reclame pe zi primesti 7.5$+0.15$ daca dai si tu click pe reclame.Ai 7.65$ pe zi,53.55$ pe saptamana si 214.2$ pe luna.Toti acesti bani ii poti face daca strangi refferali si daca dai clickurile pe reclame,clickurile le poti da in 10 minute.

    Cum gasesc refferali?

 Refferali ii poti cumpara de pe siteuri,poti sa iti anunti prieteni sa se inregistreze pentru tine sau sa cauti pe diverse forumuri unde se fac schimb de refferali.

    Cum pot intra in posesia banilor?
Pentru a intra in posesia banilor trebuie sa ai un cont Pay Pal ,Alert Pay sau chiar Moneybookers.Trebuie sa scoti bani in unul din aceste conturi de unde ii poti scoate pe un card.

Mai jos am lasat cateva siteuri PTC:



http://www.swiftclix.com/

http://www.icybux.com/

http://www.yourchoosebux.com/

http://incrasebux.com/

http://www.clix-cents.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu